Brow Bar    •    Make-Up Center    •    Beauty Academy

About Anuka

beauty is méér dan alleen het verfraaien van een gezicht.

Anuka Ioseliani begon haar loopbaan tien jaar geleden bij Sephora. Al snel daarna ging ze werken voor LVMH bij Benefit Cosmetics, waar ze een fantastische carrière gecreëerd heeft. Hier heeft zij als Training Manager van Nederland en België gewerkt en samen met het PR team, als National Brow Artist diverse opdrachten afgehandeld.

Door haar ervaringen hier kan Anuka Ioseliani opleiden, motiveren en vaardigheiden delen met haar studenten.

Haar werk is nu veelal te vinden in bladen waar zij ‘tips’ en ‘tricks’ bespreekt op het gebied van perfect brow & Make-Up styling. Voor Anuka Ioseliani is beauty méér dan alleen het verfraaien van een gezicht, zij inspireert ieder om zijn of haar creativiteit aan te wenden. Om haar passie voor beauty met anderen te kunnen delen en om haar ervaring als docente te benutten, heeft zij Anuka Academy in het leven geroepen.

Anuka Ioseliani Van Anuka Academy
Intensieve PRO make-up trainingen en Masterclasses
De Anuka Academy werkt nauw samen met de verkoop- en de schoonheidsbranche, sectoren die naast goede carrièremogelijkheden ook opdrachten bieden waarmee netwerken opgebouwd kunnen worden. De Anuka Academy krijgt ook veel aanvragen van cosmeticamerken, wanneer die op zoek zijn naar mensen met een goed commercieel inzicht en een uitstekende vaardigheid met make-up.


Onze opleidingen
&C (and see)
In de ban van de brauw Read more
Chapeau Magazine
‘Alles begint bij perfecte wenkbrauwen’ Read more
Amayzine
Woeste meisjes worden getemd Read more
Endlessweekend
Weekly Snaps #53 Read more