BROW BAR | MAKE-UP CENTER | BEAUTY ACADEMY

About Anuka


BEAUTY IS MÉÉR DAN ALLEEN HET VERFRAAIEN VAN EEN GEZICHT.

Anuka Ioseliani begon haar loopbaan tien jaar geleden bij Sephora. Al snel daarna ging ze werken voor LVMH bij Benefit Cosmetics, waar ze een fantastische carrière gecreëerd heeft. Hier heeft zij als Training Manager van Nederland en België gewerkt en samen met het PR team, als National Brow Artist diverse opdrachten afgehandeld.

Door haar ervaringen hier kan Anuka Ioseliani opleiden, motiveren en vaardigheiden delen met haar studenten.

Haar werk is nu veelal te vinden in bladen waar zij ‘tips’ en ‘tricks’ bespreekt op het gebied van perfect brow & Make-Up styling. Voor Anuka Ioseliani is beauty méér dan alleen het verfraaien van een gezicht, zij inspireert ieder om zijn of haar creativiteit aan te wenden. Om haar passie voor beauty met anderen te kunnen delen en om haar ervaring als docente te benutten, heeft zij Anuka Academy in het leven geroepen.

Anuka Ioseliani
Van Anuka Academy

INTENSIEVE PRO MAKE-UP TRAININGEN EN MASTERCLASSES

Anuka  Academy is een onderwijsinstelling met een breed aanbod cursussen, masterclasses en opleidingen op het gebied van de visagie en Brow Design . De vernieuwde visagie- en Brow opleidingen zijn uniek in Nederland vanwege de zorgvuldig samengestelde lesinhoud. Binnen enkele lessen ontwikkelt u zich tot een professionele, gecertificeerde en veelzijdige Make-Up Artist of Brow Expert  .

Wilt u zich na een opleiding verder specialiseren? Ook dat kan bij Anuka  Academy door het volgen van specialistische masterclasses die worden gegeven door internationale  Make-Up  Expert’s.

Bij Anuka  Academy wordt beautyonderwijs naar een hoger niveau getild.

Opleidingen
  Chapeau Magazine
  Zo verschijn je glamoureus op het Preuvenemint Read more
  Chapeau Magazine
  De Yoga Skin: een natuurlijke dewy skin Read more
  Chapeau Magazine
  IN THE SPOTLIGHT Read more
  Chapeau Magazine
  Zo creëer je een zomer glam look Read more
  &C (and see)
  In de ban van de brauw Read more
  Chapeau Magazine
  ‘Alles begint bij perfecte wenkbrauwen’ Read more
  Amayzine
  Woeste meisjes worden getemd Read more
  Endlessweekend
  Weekly Snaps #53 Read more